Beste gratis dating-apps in China 2020

Beste gratis dating-apps in China 2020

Tijdens de pandemie zitten mensen thuis vast en worden ze ontmoedigd om elkaar persoonlijk te ontmoeten, dus online dating-apps hebben een aanzienlijke toename van het gebruik gezien. Dit zijn de populairste dating-apps in China.

 

De Soul-app werd in 2015 gelanceerd door Renyimen Technology, gevestigd in Shanghai, waardoor de jonge generatie, vooral Generation Z, wedstrijden kon vinden op basis van hun gemeenschappelijke interesses. Het had vanaf september 2019 ongeveer 10 miljoen MAU, of maandelijks actieve gebruikers.

 

In tegenstelling tot andere dating-apps, zoals Tantan en Momo, die locatie en foto’s gebruiken om overeenkomsten te vinden, vereist de Soul-app dat gebruikers een persoonlijkheidstest afleggen voordat ze deze gebruiken. De overeenkomsten worden aanbevolen op basis van de resultaten van de persoonlijkheidstest. Gebruikers kunnen geen persoonlijke informatie van andere geregistreerde gebruikers zien, afgezien van hun score voor testmatches en hun openbare berichten. pepper reviews online bekijken voor resultaten.

 

Tantan

gratis social dating app Tantan in China

Tantan, een populaire sociale dating-app 2020

Tantan is een andere populaire mobiele app voor sociale dating in China, waarmee gebruikers naar rechts of links kunnen vegen en contact kunnen maken met nieuwe mensen. Sinds de lancering in 2014 heeft Tantan wereldwijd meer dan 36 miljoen gebruikers, van wie na de jaren negentig geboren bijna 80% van het gebruikersbestand goed is en meer dan 60% van de actieve gebruikers avatar-authenticatie hebben voltooid.

 

https://www.youtube.com/embed/CchMmqp58SE

 

Net als Tinder is Tantan een locatiegebaseerde dating-app, die mensen koppelt op basis van veelvoorkomende tags zoals hobby’s en interesses en dezelfde plaatsen heeft bezocht. Gebruikers kunnen chatten met hun wedstrijden via tekst, spraak en video, functies waarmee gebruikers elkaar kunnen leren kennen voordat ze elkaar in het echt ontmoeten. Een interessant kenmerk van Tantan is de geheime crush-optie, waarmee je een van je contacten ‘stiekem leuk vindt’. Tantan helpt je om contact te maken met die persoon, en als dat contact je stiekem leuk vindt, zal de app je dat laten weten.

 

MOMO

Chinese gratis dating-app MOMO

China’s gratis social dating app MOMO

MOMO, gelanceerd in 2011, is een mobiel sociaal platform dat mensen met elkaar verbindt en interacties mogelijk maakt op basis van locatie, interesses en een verscheidenheid aan recreatieve activiteiten, waaronder live talentenjachten, korte video’s en sociale games. De MAU op Momo bedroeg in maart 2020 108,0 miljoen, vergeleken met 114,4 miljoen een jaar eerder. In mei 2018 voltooide het moederbedrijf Momo (NASDAQ : MOMO) de overname van Tantan, een toonaangevende dating-app voor de jongere generatie in China.

 

Momo biedt gebruikers een platform om video’s, tekst, spraakclips en afbeeldingen te plaatsen. Net als de meeste andere dating-apps, kunnen gebruikers mensen en groepen in de buurt vinden, terwijl ze hun echte locatie verborgen houden. Momo biedt ook audio- en video-livestreaming in verschillende categorieën, waaronder muziek, buitenshuis, talkshows en gaming. novamora ervaringen zijn goed.

 

Blauw

gay dating app voor mannen Blued

Grootste gay dating-app Blued

Blued is de grootste gay dating-app voor mannen in China en een van de grootste dating-apps voor homo-sociale netwerken ter wereld. Opgericht in 2012, telt de gratis app vanaf het eerste kwartaal van 2020 meer dan 49 miljoen geregistreerde gebruikers in 210 landen en regio’s, en bijna de helft van de 6 miljoen maandelijkse actieve gebruikers is in het buitenland gevestigd.

 

 

Blued biedt communicatie-, sociale netwerk- en livestreamingservices op basis van geolocatie. De APP omvat ook diensten zoals gezondheid en gezinsplanning, en is gericht op het voorzien in de “volledige levenscyclusbehoeften” van de LGBTQ-bevolking.

 

Yidui

gratis online video dating app yidui

Online video dating-app Yidui

Yidui, gelanceerd in 2018, is een online video-datingapp in China die zich vooral richt op het aanbieden van realtime datingservices op internet voor steden van een lager niveau. Het heeft momenteel tot $ 10 miljoen Series A + opgehaald in een financieringsronde onder leiding van XVC in 2019.

 

De video dating-app maakt gebruik van een matchmaker-servicesysteem waarmee gebruikers kunnen deelnemen aan livestreaming-chats die worden gehost door matchmakers. In deze matchmaking-sessies worden gebruikers geholpen met gespreksstarters en interessante onderwerpen die de ervaring van gebruikers met de APP verder verbeteren en het maken van de match veel efficiënter maken. Gebruikers kunnen niet alleen deelnemen aan chats die door matchmakers worden gehost, maar ook kiezen met wie ze willen chatten door ze te volgen nadat ze door een algoritmische lijst met aanbevelingen hebben gescrold.